Friday, December 24, 2021

Uppsats vad Amerika betyder för mig

Uppsats vad Amerika betyder för mig



Denna punkt i konstitutionen är särskilt viktig för mig eftersom jag är jude och många av världens länder skulle inte låta mig följa min religions väg. Rasprofilering är när en tjänsteman anklagas för att ha begått ett brott, men den tjänstemannen har inga bevis för att du gjorde brottet. Förstå vad det innebär att vara en amerikansk uppsats. Eller Brad Miller som dödade Christian Taylor. Uppsats vad Amerika betyder för mig behöver förmodligen bara köra mindre än en timme från de flesta större städer för att komma fram till en mycket välbevarad, vacker nationalpark. En supermakt är ett land som har tillräckligt med politisk, vad Amerika betyder för mig uppsats, militär och ekonomisk styrka för att omedelbara ett annat land.





Förbättrad skrivförmåga sedan 2002



Hem — Uppsatsprov — Sociologi — Amerikanska värderingar — Vad Amerika betyder för mig. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Amerika är de frias land. Jag betraktar Amerika som en smältdegel för alla nationaliteter. Amerika är ett land som våra allierade kan lita på när de har problem. Amerika är en supermakt. Amerika har haft sina misslyckanden. Amerikanska ledare har fattat dåliga beslut tidigare som fortfarande påverkar oss idag. Misslyckanden som att pressa indianerna västerut, att inte ge afroamerikaner rösträtt förrän Men det var normalt på den tiden. Men de som gjorde det såg till att deras röster hördes.


Pilgrimer kom till Amerika genom att segla över havet på Mayflower. Pilgrimerna knuffade indianerna västerut från sitt land så att de kunde börja bygga sina kolonier. De 13 ursprungliga kolonierna var Pennsylvania, New Jersey, Connecticut, Massachusetts Bay, North Carolina, South Carolina, Virginia, New York, Delaware, Georgia, Maryland och New Hampshire. Amerika har stått upp mot regeringen tidigare för att se till att deras röster hördes. Ett exempel på detta är Sons of Liberty. The Sons of Liberty var en organisation som skapades i de ursprungliga 13 amerikanska kolonierna. Även självständighetsförklaringen. Självständighetsförklaringen tillkännagav och förklarade separationen från Storbritannien.


Vi firar ratificeringen av självständighetsförklaringen den 4 juli. Patrioter kämpade i den amerikanska revolutionen mot rödrockarna för att bli oberoende från Storbritannien. Depressionen fick många bönder att förlora sina gårdar. Lönerna för dem som fortfarande hade sina jobb sjönk med 42 procent. Dust Bowl var en period av svåra dammstormar som påverkade många liv. Även om Franklin D. Andra världskriget hjälpte Amerika att ta sig ur den stora depressionen genom att skapa fler jobb, vilket ledde till en minskning av arbetslösheten i USA. Jag betraktar Amerika som en smältdegel på grund av massinvandringens tidsålder. De två immigrationsöarna var Ellis Island, vad Amerika betyder för mig uppsats, och Angel Island. Ellis Island ligger på östkusten i Upper New York Bay.


Ellis Island öppnade i Invandrare från Storbritannien, Tyskland och Irland kom genom Ellis Island. Angel Island ligger på västkusten i San Francisco Bay. Angel Island öppnade i Invandrare från Japan och Korea kom genom Angel Island. Mångfalden av ras, religion och kultur i Amerika idag vad Amerika betyder för mig uppsats enligt min åsikt är Amerika en enda stor smältdegel. En supermakt är ett land som har tillräckligt med politisk, militär och ekonomisk styrka för att omedelbara ett annat land. Några av de amerikanska allierade är Saudiarabien, Israel, vad Amerika betyder för mig uppsats, Storbritannien, vad Amerika betyder för mig uppsats, Frankrike, Tyskland, Kanada, Italien och Europeiska unionen, vad Amerika betyder för mig uppsats.


Offentlig skolgång i söder var inte utbredd förrän återuppbyggnadstiden efter det amerikanska inbördeskriget, vad Amerika betyder för mig uppsats. USA har ett brett utbud av universitet. Det finns ett brett utbud av karriärer och skolor. Det finns militärskolor, alla flickskolor, alla pojkskolor, och det finns en sådan sak som vad Amerika betyder för mig uppsats helt svart skola som Howard University, Hampton University och många andra. De Uppsats vad Amerika betyder för mig Amerikas stater är den rikaste nationen i världen. Amerikas förenta stater är en nation med 50 stater.


Stora städer vid Atlantkusten som New York är en global finansiell ekonomi. Hollywood är känt för filmskapande. USA spenderar mest pengar på sin armé än hela världen. USA spenderar nära miljarder dollar på alla militära grenar tillsammans. Ingen annan nation kommer i närheten förutom Kina på miljarder. Ingen annan militär kunde tillfoga USA:s militär så många offer i ett konventionellt krig. Amerikaner har väldigt olika åsikter om politik. De mest diskuterade ämnena är invandringsförbudet, legalisering av marijuana, riggade val, Donald Trump, tortyr, knästående under nationalsången, statyer från konfedererade stater och Nordkorea.


Jag tycker att vårt rättssystem har misslyckats. Polisbrutalitet är en av många former av polismissbruk och maktmissbruk. Rasdiskriminering är en av de största bidragsgivarna till polisbrutalitet i Amerika. Rasprofilering hänvisar till en situation där en person av en annan ras anses vara mer benägen att vara inblandad i ett brott eller kriminellt beteende på grund av deras hudfärg. Rasprofilering är när en tjänsteman anklagas för att ha begått ett brott, men den tjänstemannen har inga bevis för att du begick brottet. En form av polisbrutalitet är överdrivet våld. Överdrivet våld är när polisen gör onödiga grepp mot den som grips.


Ett exempel är Freddie Gray. Freddie Gray dog ​​i polisens arrest med en bruten nacke. Han dog bakom en polisbil. Natasha McKenna. Mckenna chockades fyra gånger med en elpistol medan hennes händer och ben var fastbockade. Hon led av psykisk ohälsa. En ställföreträdare använde en elpistol mot henne vid ett annat tillfälle när hon satt i fängelse. Hon dog den 8 februari, falsk arrestering eller fängelse görs när någon håller dig fången utan en arresteringsorder. Eller med brist på trolig orsak. Om alla anklagelser läggs ner kommer personen ibland att stämma på grunderna vad Amerika betyder för mig uppsats falskt gripande eftersom det aldrig kan ha funnits en legitim anledning att gripa offret.


Det är osannolikt att offret vinner. En annan definition för falsk arrestering är när någon som inte har laglig befogenhet att arrestera dig arresterar dig. Uppsats vad Amerika betyder för mig Om du till exempel rånar en bank och håller människor som gisslan, är det falskt fängelse. Trayvon Martin dödades av en kula skjuten av George Zimmerman. Zimmerman fick alla anklagelser nedlagda. Han är inte bakom galler. Zimmerman ringde räddningstjänsten för att anmäla en misstänkt person. Han fick instruktioner att inte gå ur sin bil. En stund senare ringde grannar och rapporterade skottlossning. Zimmerman hävdar att det var självförsvar. Detta fall väckte uppståndelse över hela landet. Trayvon Martin var 17 år gammal. Den 24 februari hade George Zimmerman inga federala medborgerliga anklagelser mot honom.


Det finns så många offer för polisbrutalitet. Jag tror att det finns många bra poliser som gör sitt jobb och har positiva attityder till alla medborgare så länge de gör detsamma. Men så har vi poliser som Darren Wilson, som dödade Michael Brown. Eller Brad Miller som dödade Christian Taylor. Taylor var en 19-årig ung vuxen som spelade fotboll för sin skola, Angelo State University. Eller Chicago-polisen Jason Van Dyke, som dödade den oskyldiga 17-årige Laquan McDonald. Han sköts 16 gånger av en pistol. Eller polisen som dödade 36-åriga LaTanya Haggerty. Han misstog henne för att hon höll en pistol i handen, när hon bara pratade i mobiltelefon.


Inte heller Timothy Loehmann, som sköt 12-årige Tamir Rice, för att han lekte med en leksakspistol i parken. Svarta är bara 13 procent av USA:s befolkning. Svarta män löper nästan tre gånger större risk att dö av polis. Jag tycker att vår regering borde förfina polisutbildningen. Polisbrutalitet är en enorm politisk debatt. När jag hör ordet Amerika tänker jag på polisbrutalitet. Vad betyder det för mig att vara amerikan?





uppsatsdagbok



USA spenderar nära miljarder dollar på alla militära grenar tillsammans. Ingen annan nation kommer i närheten förutom Kina på miljarder. Ingen annan militär kunde tillfoga USA:s militär så många offer i ett konventionellt krig. Amerikaner har väldigt olika åsikter om politik. De mest diskuterade ämnena är invandringsförbudet, legalisering av marijuana, riggade val, Donald Trump, tortyr, knästående under nationalsången, statyer från konfedererade stater och Nordkorea. Jag tycker att vårt rättssystem har misslyckats. Polisbrutalitet är en av många former av polismissbruk och maktmissbruk. Rasdiskriminering är en av de största bidragsgivarna till polisbrutalitet i Amerika.


Rasprofilering hänvisar till en situation där en person av en annan ras anses vara mer benägen att vara inblandad i ett brott eller kriminellt beteende på grund av deras hudfärg. Rasprofilering är när en tjänsteman anklagas för att ha begått ett brott, men den tjänstemannen har inga bevis för att du begick brottet. En form av polisbrutalitet är överdrivet våld. Överdrivet våld är när polisen gör onödiga grepp mot den som grips. Ett exempel är Freddie Gray. Freddie Gray dog ​​i polisens arrest med en bruten nacke. Han dog bakom en polisbil. Natasha McKenna. Mckenna chockades fyra gånger med en elpistol medan hennes händer och ben var fastbockade. Hon led av psykisk ohälsa. En ställföreträdare använde en elpistol mot henne vid ett annat tillfälle när hon satt i fängelse. Hon dog den 8 februari, falsk arrestering eller fängelse görs när någon håller dig fången utan en arresteringsorder.


Eller med brist på trolig orsak. Om alla anklagelser läggs ner kommer personen ibland att stämma på grund av falsk arrestering eftersom det kanske aldrig har funnits en legitim anledning att arrestera offret. Det är osannolikt att offret vinner. En annan definition för falsk arrestering är när någon som inte har laglig befogenhet att arrestera dig arresterar dig. Till exempel, om du rånar en bank och du håller människor som gisslan, är det falskt fängelse. Trayvon Martin dödades av en kula skjuten av George Zimmerman. Zimmerman fick alla anklagelser nedlagda. Han är inte bakom galler. Zimmerman ringde räddningstjänsten för att anmäla en misstänkt person. Han fick instruktioner att inte gå ur sin bil. En stund senare ringde grannar och rapporterade skottlossning.


Zimmerman hävdar att det var självförsvar. Detta fall väckte uppståndelse över hela landet. Trayvon Martin var 17 år gammal. 24 februari, George Zimmerman hade inga federala medborgerliga anklagelser mot honom. Det finns så många offer för polisbrutalitet. Jag tror att det finns många bra poliser som gör sitt jobb och har positiva attityder till alla medborgare så länge de gör detsamma. Men så har vi poliser som Darren Wilson, som dödade Michael Brown. Eller Brad Miller som dödade Christian Taylor. Taylor var en 19-årig ung vuxen som spelade fotboll för sin skola, Angelo State University. Eller Chicago-polisen Jason Van Dyke, som dödade den oskyldiga 17-årige Laquan McDonald. Han sköts 16 gånger av en pistol. Eller polisen som dödade 36-åriga LaTanya Haggerty.


Han misstog henne för att hon höll en pistol i handen, när hon bara pratade i mobiltelefon. Inte heller Timothy Loehmann, som sköt 12-årige Tamir Rice, för att han lekte med en leksakspistol i parken. Svarta är bara 13 procent av USA:s befolkning. Svarta män löper nästan tre gånger större risk att dö av polis. Jag tycker att vår regering borde förfina polisutbildningen. Polisbrutalitet är en enorm politisk debatt. När jag hör ordet Amerika tänker jag på polisbrutalitet. Vad betyder det för mig att vara amerikan? Att vara amerikan är att ha rätt att gå ut och rösta på valdagen.


Att vara amerikansk betyder att jag kan leva mitt liv fullt ut. Att vara amerikan innebär att ge en hand till din fiende och ha ett leende på läpparna. Att vara amerikan betyder att vara enad som en, när alla olikheter är åt sidan. Att vara amerikansk betyder att vara pålitlig, lita på och ge varandra hopp. Du har möjlighet att vara vad du vill i de frias land. Att vara amerikan är att ha patriotism i sig, innerst inne. Att vara amerikan är att ha en stark kärlek till sitt land. Att vara en stolt patriot är att vara amerikan. Att vara amerikansk betyder att du kan välja vilken religion du vill. Att vara amerikan är att säga vad du tycker och vara slav till vem som helst. Att vara en sann amerikan är att förstå de olika människorna runt omkring dig. Att komma överens med människorna runt omkring dig.


Att omfamna skillnaderna mellan er båda. Att förstå deras kulturer, förstå deras religion, förstå deras sätt att leva och förstå hur man kommer överens med varandra. Men att vara amerikan betyder också dåliga saker. Amerika har den högsta fattigdomen i världen. Att vara amerikan är att betala mannen Att vara amerikan är att bo i landet med den värsta mordfrekvensen. Även om Amerika spenderar mest på sin militär, är det alltid bra? Att vara amerikan är att bo i ett land som har över 18 biljoner dollar i skuld. Att vara svart och att vara amerikan är alltid att ifrågasätta värdet av mitt liv.


Kommer jag att dö idag för att polisen ser mig som en fara. Kommer mitt namn att bli nästa hashtag? Eller blir det min far? Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vi har dock den äkta varan och det enda vi måste göra är att skydda och bevara den.


Så, är det verkligen vad Amerika betyder för mig? Ja, det tycker jag, ja väldigt mycket. Alla dessa saker är sanna och jag skulle verkligen vilja hålla dessa saker sanna genom att behålla dem alla. Vi måste särskilt fortsätta att arbeta för att vara bäst, för jag är säker på att de flesta amerikaner gillar att vara bäst och skulle hata att inte vara det. Dessutom, även om vi kanske inte tycker att de andra två sakerna som nämns ovan är viktiga, så är de det, och de är förmodligen en viktig del av de flesta av våra liv idag. Huvudpoängen jag försöker få fram är att alla dessa saker är utmärkta, men de måste fortfarande bevaras och förbättras.


Skrivguide. Vilken typ som helst Analytisk uppsats Argumentativ uppsats Deduktiv uppsats Expository Uppsats Svar Uppsats Uppsats Informativ uppsats Jämföra och kontrastera Uppsatssammansättning Uppsats Utvärdering Uppsats Orsak och verkan Uppsats Definition Uppsats Forskning Uppsats Klassificering Uppsats Berättande uppsats Beskrivande uppsats Åsikt Uppsats Övertygande uppsats Uppsats Uppsats Exemplifiering Exemplifiering Exemplifiering Personlig uppsats Process Uppsats Reflekterande uppsats 3 Stycke Uppsats 5 Stycke Uppsats Ord Uppsats Ord Uppsats Uppsats om dig själv Problemlösning Uppsats Tematisk uppsats NHS uppsats SAT uppsats. Andra papperstyper. Samhällsvetenskap. Företagsekonomi och administrativa studier.


Redovisning Företagsstudier Ekonomi Human Resources Management HRM Logistics Management Marknadsföring. Naturvetenskap. Astronomi och andra rymdvetenskaper Biologi och andra livsvetenskaper Kemi Ekologi Geologi och andra geovetenskaper. Formella vetenskaper. Matematik statistik. Yrke och yrke. Gratis verktyg Plagiatkontroll Ta reda på om ditt papper är original. Ord till minuter Converter Undrar hur mycket tid du behöver för att hålla ditt tal eller din presentation? Bibliography Generator Vet inte hur man formaterar bibliografisidan i din uppsats? Ord till sidor Converter Använd denna omvandlare för att beräkna hur många sidor ett visst antal College GPA Calculator Vill du veta hur bra du har presterat den här terminen?


Generator av examensarbeten Skapa ett starkt examensarbete med vårt onlineverktyg för att tydligt uttrycka uppsatsengelska. Nedladdning av engelska essäexempel om Amerika: What America Means to Me. Prover Trött på alla guider och oändliga instruktioner? Prova ett snabbare sätt Beställ ett anpassat papper. Att skriva en uppsats på engelska The Guide for Beginners. Beskrivande essäprov om min far: Vem är han för mig? Tyvärr, vi arbetar fortfarande med den här funktionen. Om du behöver omedelbar hjälp med din uppsats, kontakta våra akademiska skribenter. Alla rättigheter förbehållna.

No comments:

Post a Comment